Siden ble sist oppdatert: 05.03.2012 Kl. 21:24

 
Hjem INFO
Informasjon
Velkommen til nytt nettsted PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
torsdag 07. januar 2010 23:34

Hei og velkommen til ny hjemmeside.

Vil si noen ord om hjemmesiden, forklare en del funksjoner og liknende. Håper alle kan ta seg litt tid til å lese og øke forståelsen av hjemmesidens oppbygning, og kanskje det kan svare på et spørsmål eller to.
- Angående brukere og brukerfunksjoner:

Det er nå et et helt nytt system hvor brukere kan legge inn artikler og lignende, de som skal ha tilgang får det etterhvert. For å unngå at det blir kluss og rot på nettsiden kan man ikke lage bruker selv, men administrator  kan opprette bruker og gi informasjon til de som skal ha det.

Det er bare noen få som får opprettet en bruker, så de som ikke har noen funksjon, har ikke behov for å spørre om dette.


- Spørreundersøkelser:


Av og til vil det bli ordnet med spørreundersøkelse på nettsiden, undersøkelsen er i form av avsteming på forskjellige temaer. Kan være både artig og nyttig, så får vi se hva alle synes. Hovedsaklig vil temaene være enten skytterrelatert eller relatert til hjemmesiden.

 

- Menyer o.l:

Overskriften på menyene forklarer stort sett det meste, i hvertfall om innholdet. Selve oppbygningen av de forskjellige innholdene derimot kan være litt forskjellig. Noen kan være bloggbasert, andre kan være sortert utifra enten kategori eller seksjoner. Hvis det er noen spørsmål og/eller tips om innhold eller noe som burde vært publisert, henviser jeg til mail under.

Ellers har de fleste menyene såkalte undermenyer hvor overskriftene forklarer det meste.


- Linker:

De fleste bildene har den funksjonen at hvis man trykker på dem vil man få opp en ny nettside, som kan være hjemmesiden til linkens emne. F.eks grasrotandelen(bildet oppe til venstre ovenfor menyene).
Dokumentene som ligger tilgjengelig er referert av linker som man kan trykke på. De er som oftest med blå uthevet stor skrift, slik at det skal være tydelig hvor man kan trykke. Blant annet under resultater og under styret er det slik.

 

- Mest populær / Siste nytt:

På forsiden er det to "menyer" på høyre side under bildene av samarbeidspartnere som kalles "Mest populær" og "Siste nytt" som henviser til de siste publiserte artiklene og de artiklene som har fått flest visninger(treff på denne artikelen). I hvert fall "Siste nytt" som vil henvise til de siste publiserte artiklene, eller de artiklene som sist har blitt revidert.

 

- Kalender:

Hjemmesiden har kalender hvor man kan legge inn og se på ulike hendelser som skjer i løpet av skytteråret. Der det er en hendelse er det markert med blå dato på kalenderen. Hvis det er noe som ikke er kommet med av hendelser si ifra.

 

- Kontigentsatser:

 

Prisen på medlemskap i Bjerkvik skytterlag varierer i forhold til hvilken klasse du skyter i, om du er hovedmedlem, familiemedlem av et hovedmedlem eller kanskje du ønsker å være støttemedlem eller er jeger?

Kontigentsatsene finner du i en vedlagt fil under.

 

 

Tips, spørsmål o.l. sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Med vennlig hilsen Administrator

 

Attachments:
FileBeskrivelseUploaderFile size
Download this file (Kontingentsatser 2013.pdf)Kontingentsatser 2013.pdf Administrator23 Kb

Sist oppdatert onsdag 21. august 2013 07:17
 
Kopirett © 2022 Bjerkvik skytterlag. Alle rettigheter reservert.
Joomla! er fri programvare utgitt under GNU/GPL License.
 

Samarbeidspartnere

Banner
Banner

Bjerkvik skytterlag

Last month June 2022 Next month
M T W T F S S
week 22 1 2 3 4 5
week 23 6 7 8 9 10 11 12
week 24 13 14 15 16 17 18 19
week 25 20 21 22 23 24 25 26
week 26 27 28 29 30